Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 7.5.2007 17:01  7402
keosanKdyž nevíš jak dál, poradím ti písní :-)

Když máš chleby zplihlé,
když máš potíže,
tak dej cihlu k cihle,
těsto do díže.
Upeč třeba chleba,
postav na to pec,
kůrka krásně zhnědá,
začni s tím a peč.
Dělání, dělání...(Dál už to znáte)

alchymista 7.5.2007 15:40  7401
někdo si představuje z obyčejný mouky chléb a někdo z vody víno, no a co...

keosan- nemyslíš si doufám, že bys mohl ušetřit na něčem takovém jako je božský zázrak :)
keosan 7.5.2007 15:27  7400
Tu si nejaka gurmanka dala tu namahu testovat krabicove.

Kto oblubuje krabicove...

http://stellahanzelova.blog.sme.sk/c/85259/CHLIEB-NAS-KAZDODENNY-v-chlebovaci-upeceny-lenivym-fajnsmekrom-1.html
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 7.5.2007 15:25  7399
Taky dobře.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.5.2007 15:16  7398
"tak dlouho hledal spravny chleb, az zemrel hlady"
keosan 7.5.2007 15:15  7397
Heh, pribuzna krvna skupina... :-)

http://cerven.blog.sme.sk/c/89017/Domaci-zemiakovy-chlieb-bez-Eciek.html
gotreg 7.5.2007 12:32  7396
romě chleba trpaslíci pečou i spoustu dalších druhů pečiva, namátkou například vrhací bochánky, válečné chlebové placky odlehčené dírkováním, smrtelně nebezpečné vrhací topinky, vrhací koláčky (na krátkou vzdálenost jsou skutečně smrtelné), bumerangové sušenky nebo bojové vdolky.
keosan 7.5.2007 12:32  7395
Scalexten bol az nedopeceny, take mlazgavejsie cesto. Ale bratovi a jeho priatelke sa zdal normalny.... :-D

V servise to vsak testovali a tiez sa im 1kg chlebiky nedarili....
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.5.2007 12:31  7394
mirne poupravim vyrok jednoho znameho farare "kdo do me kamenem, ja do nej chlebem.. ale tyden starym a z keosanovy pekarny"
scalex Scalex 7.5.2007 12:30  7393
keosan [7390]: no však jsem psal, že jestli ten chleba v pekárně byl spíš uvařený než upečený, tak to samozřejmě oprávněná reklamace byla.
keosan 7.5.2007 12:30  7392
kvitkoAsi sa pridam. Tych 23 milionov su vyhodene peniaze, to sa da omnoho lacnejsie :-D
gotreg 7.5.2007 12:29  7391
kvítkomyslíš něco jako trpasličí válečný chléb? :)
keosan 7.5.2007 12:29  7390
NenuferVer, ze ten rozdiel, nie je taky velky v cene, keby si tvorca dal tu namahu konfrontovat pecenie s pekarom. Par uprav, ktore by neboli drahe a slapalo by to ako hodinky...

Safrish, ma nestvite - obycajny chleba upiekol clovek pred cca 200 -300 rokmi so svojimi rukami a hlinenou pieckou... Hold, to je pokrok v tretom tisicroci, nevediet ho urobit s modernou technikou :-D
Neviem preco sa vsetci obuvate do toho pecenia - v servise sa im tie poznamky o peceni nezdali divne a servis nakoniec uznal, ze ta pekaren nepecie /ani im sa to nepodarilo/ a dostal som vyreklamovane peniaze spat...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 7.5.2007 12:29  7389
keosanno vždyť říkám, dej se k výzkumu pekárny pro armádu:-)))
gotreg 7.5.2007 12:27  7388
např...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt