Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
renda Renda 18.5.2007 15:27  7600
Lidi nestvete me, nebo to nevydrzim a poletim do kramu pro rybycky:)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 18.5.2007 15:24 - Oblíbené kluby (17:23) 7599
jsem to nechtěl psát - s tím pomazánkovým máslem, ale aby v tom mufla nebyla sama - tak s pomazánkovym máslem je to nejlepší.
Není to tak tučný a hutný.
alchymista 18.5.2007 15:24  7598
LOL, to už by skoro bylo na nějakou ochutnávací akci, kdyby ty volejovky tak nesmrděly :))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 15:22  7597
nastesti (!!!!) pomazankovy maslo moc nemusim.. inac bych to videl na sest vzorku .o)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 15:21  7596
A muflonek tomu teď nasadil korunu:)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 15:21  7595
Rybičkový workshop:)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 18.5.2007 15:20  7594
my ji dělali s pomazánkovým máslem.o))))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 15:18  7593
udelam ctyri verze.. sejrovou a majolkovou.. a od kazdy do jedny misky z rybicek v oleji a do druhy z rybicek v tomate .o)))
scalex Scalex 18.5.2007 15:16  7592
makovec [7589]: Sojovku ani worchester bych tam nedával. Jinak mi tam přijde ta majolka taková divná... Já to s ní zkoušel a nesedlo mi to k těm rybičkám. Majolku dám radši do falešný humrovky z krabích tyčinek (taky falešných, takzvaná dvojfalešná pomazánka). Tady mi fakt mnohem víc sedí máslo, sýr a ryba, to se krásně spojí.
scalex Scalex 18.5.2007 15:14  7591
makovec [7583]: do pomatlánek dávám to nejlevnější, co v Lidlu najdu. 8^)

makovec [7584]: No tím máslem a sýrem se právě dosáhne výrazné hustoty, takže to není kašovité, ale hodně tuhé. Mixováním se pak dosáhne toho, že se všechny ingredience krásně spojí.
renda Renda 18.5.2007 15:09  7590
IMHO zbytecny, ale vajicko klidne
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 15:07  7589
hmm.. vajicko bych tam nedaval.. ale ted sem na netu narazil na dve varianty.. v jedny tam rvou worchester a v druhy sojovku.. neni to pak uz moc hnusny ?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.5.2007 15:04  7588
A klidně bych do toho dala i vajíčko na tvrdo. Prostě co dům dá:)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.5.2007 15:04  7587
hm hm.. zrejme udelam pul s majolkou a pul se sejrem.. kdyztak to se sejrem dam rodine, kdyby nesmakovalo. ale testnout by se to melo
renda Renda 18.5.2007 15:03  7586
Proste tavenaka bez nejake prichute ala paprika ci co jineho. Ale i to by tomu mohlo dodat zase jinej smrnc.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt