Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 10.7.2007 21:59  8684
Alchymista: Za kvalitu si ráda občas připlatím, ale do únosné míry, přece jen, nejsem zas tak solventní...
alchymista 10.7.2007 21:59  8683
Anka [8681]: však já bych si tě též takhle označit nedovolil :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:57 - Oblíbené kluby (17:01) 8682
tady
(A jinak je to prostě a jednoduše sekce Obchody a obchůdky)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:56 - Oblíbené kluby (17:01) 8681
Alchymista: Myslím, že většina tu ví, některá slova se ke mně opravdu nehodí.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 10.7.2007 21:56  8680
Ani, máš po ruce odkaz? Než bych se tím probrala... Ale ten jeho článek mi udělal neuvěřitelné chutě. Ve čtvrtek jedu do Prahy... nějak se mi začíná plnit program, kam musím zajít. :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:54 - Oblíbené kluby (17:01) 8679
Omlouvám se, v tom Brně nejde o řecký obchod, ale "jen" o luxusní lahůdkářství jako takové. Každopádně podle fotek soudím, že by mi tam také velmi chutnalo:)
alchymista 10.7.2007 21:54  8678
Anka [8672]: Tam jsem byl, je dobrej, jen pozor, aby tě tady někdo kvůli sortimentu neoznačil za biomagora :)

teke- ceny jsou srovnatelné s kvalitou, Tesco to přece jen není.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:50 - Oblíbené kluby (17:01) 8677
Ale tak na to, aby si člověk jednou za čas udělal radost... Vše jsem si brala do malých mističek, aby bylo na ochutnání. Pár set jsem tam nechala, ale odnesla jsem si i docela dost fety.

Teke: Všimla jsem si, že pan Cuketka má na svém webu už článek i o řeckém krámku v Brně.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 10.7.2007 21:46  8676
Anka: a ceny?
renda Renda 10.7.2007 21:44  8675
AnkaZnam, moc prijemne misto, pokud tam jde clovek okukovat bez penezenky:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:44 - Oblíbené kluby (17:01) 8674
Kdysi o něm podrobně psal i pan Cuketka a pořídil i dost fotek.
Asi před půl rokem jsem tam nakoupila a bylo to moc dobré.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:38 - Oblíbené kluby (17:01) 8673
Mají tam studený pult s různými nakládanými dobrotami, čerstvou baklavu,...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.7.2007 21:36 - Oblíbené kluby (17:01) 8672
Těstoviny jsme probrali horem dolem, co třeba změnit téma? Přeci nejsme v Keosanově moci.

Poměrně sympatický obchůdek kousek od Flory (Praha;))
alchymista 10.7.2007 21:28  8671
Podle mě jsou naopak dneska lidi moc rozežraný, všechno by si nejradši mastili sádlem nebo máslem :)

muflonek- syrový brambory při smažení cmundy, ale už nastrouhaný a smíchaný s kořením, zvládám v pohodě taky :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.7.2007 21:15  8670
Kdyby se udělal seznam, co kdo nebrat, o čem nemluvit, to by pak byly zajímavý recepty:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt