Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
keosan 13.8.2007 19:08  9018
Lenze u tej nasej, aj to NIE znamenalo ANO. A este to clovek musel zrevat hromovym hlasom :-D
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 13.8.2007 19:05  9017
keosan [9014]:
jo tohle znám - to dělá babička i nyní, tak říkám ještě míň.o) a funguje to.o) Nebo prostě řeknu NE!
keosan 13.8.2007 19:04  9016
76 kg pri 182cm.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.8.2007 19:03  9015
keosanTakže obyčejná rozežranost. Kolik vážíš prosímtě?
keosan 13.8.2007 19:02  9014
kvitkoNie. Trenovany zaludok. Od malicka v rodine situacia. Kolko chces knedlikov ? Odpoved - 4. Reakcia - dam ti 5 a bolo 6...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.8.2007 18:58  9013
keosanDráždivý tračník?.-)
keosan 13.8.2007 18:53  9012
muflonekNo a ? Obycajna porcia pre chlapa. Pre niekoho vela, pre niekoho akurat. Nebudem si davat porcie, ako zenaty vrabec :-D

Nenufer - ziadna pasomnica... Mne staci aj obycajna porcia z restauracie. Ale ked mi chuti, tak si nalozim... To len, vacsina navstev zo zahranicia jedava take pidirestauracne porcie.
nenufer 13.8.2007 18:12  9011
MufliTo vies ked ma niekto tasemnici tak to potom je ako pominuty, pripomina mi to milacka ale ten sa v poslednej dobe uz trosku kroti :-)

Preklad: tasemnice = pasomnica
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 13.8.2007 18:08  9010
keosan [9009]:
a temu ty hovoris normálné porce?!!! No jo když jí někdo jako otesánek...
Mohu tě ujistit, že na mě jsou porce v restauracích až moc velké - většinou si zbytek nechám zabalit domů - alespoň mám tak oběd na delší den.o)
keosan 13.8.2007 16:46  9009
NenuferNeviem, aky je priemer, ale mavam 76kg na 182cm. Ostatne osoby /jedaci/ su na tom tiez podobne. Rychly metabolizmus :-)

Ked si davam cestoviny /napr. kolienka, alebo spagety/, tak zjem plnu misu do mikrovlnky, alias /v susenej forme okolo 250g - niekedy do 300g cestovin/. Na veceru cca 200g chleba + prilohy.

Co sa tyka napr. porcii ryze - tak to co davaju v restauraciach bezne tak cca 2 kopky, tak to mavam na tanieri takych 6 + maso.
nenufer 13.8.2007 15:55  9008
keosanked jete take porcie tak by som povedala ze vasa vaha je trosku vyssia ako priemer alebo chodis do divnych restauracii kde dostavas detske porcie, mne osobne totiz restauracna porcia bezne staci
keosan 13.8.2007 15:07  9007
Ale tusim mame vykonnejsi model s 2-oma kompresormi. Jeden pre mraznicku, druhy pre ladnicku. Neviem, ci nema iba nejakych 220-230L.
keosan 13.8.2007 15:06  9006
kvitko 8994Jasne, ze vo vacsom. To si clovek raz-dvakrat da to iste a je po jedle. Tym chcem povedat, ze tie porcie na tanieri su tak za 3-4 co su v restauraciach /ci viac.../.

Nenufer 8995:
velka ladnicka ? - http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=525142961
Moc velka sa mi nezda. Dole je este mraznicka. Uz, ale aj tak nestaci, co je preplnena :-)))
nenufer 13.8.2007 14:40  9005
Shelleja ked robim cokoladove fondue tak len proste trochu nariedim varovu cokoladu slahackou :-)
mefista Mefista pay back ... bitch - - THE BEST PHILOSOPHY IS TO SHUT UP 13.8.2007 13:43  9004
*Tica

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt