Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.8.2007 22:19  9080
keosanNo, ještě k tomu přidej pár cuket, patizonů a nějaké tofu a bude z toho kompost jak víno.
keosan 19.8.2007 14:26  9079
Preklep, tie jablka 1986 :-D
keosan 19.8.2007 13:53  9078
Rano som bol u babky v pivnici a pozeral som tie historicke artefakty. Egresova marmelada r.1970. Ribezlova marmelada 1972. Par original fialovych flasiek ceresni v cenach Kcs z roku 1974. Tucet "novsich" orginal flasiek z CSSR s bledymi ceresnami r. 1984. Struhane jablka r.1686,88. Kecupy, co sme jej dali, r. 1994... Hotove muzeum. Ale este hadam dobre tam boli figove vinka r. 1988. Vinko bude dobre na varenie :-D
keosan 16.8.2007 14:58  9077
To je potom flasa octu hotovy poklad :-D
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.8.2007 14:09  9076
Jablečnej ocet se prodává i v kapslích jako potravinový doplněk!:-)
keosan 16.8.2007 14:03  9075
Jablcny ocot obsahuje antioxidanty - latky zabranujuce oxidacia, starnutiu /v istej miere/. Supky z jablk /ak boli v takom octe zapracovane/ zase obsahuju Lecitin - a ten pomaha odburavat tuky, precistovat cievy. Ale to by tam museli byt ine davky, aby to malo zaberat na chudnutie...
renda Renda 16.8.2007 09:43  9074
No, jablecnej ocet sem v dobe sveho dietniho pomateni smyslu vyzkousela a akorat sem si prekyselila zaludek a palila me zaha... Ale kila dolu nesla:)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 16.8.2007 09:29  9073
TigoNe, do skleničky s vodou se má přidat lžíce/dvě/? jablečného octa a vypít to před jídlem/ráno/?, prostě tak nějak. Má to prý fungovat na hubnutí, ale nevyzkoušela jsem a nějak si ani neumím zdůvodnit, proč by to tak mělo fungovat. A na vygooglení nemám čas ani chuť...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 15.8.2007 19:46  9072
To by snad nějak kvasilo a nebylo by to čirý, ne? To je čirý od zavaření po teď beze změn:-)))

tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.8.2007 18:32  9071
Jako ze se ho clovek vzdycky napije a udela se mu tak spatne, ze uz na jidlo nema pomysleni?
scalex Scalex 15.8.2007 18:28  9070
Jablečný ocet je prý dobrý na hubnutí.
keosan 15.8.2007 16:43  9069
Taktiez. Mozno uz je z toho jablcny ocot. Do jedal na ochutenie, tiez dobre.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.8.2007 16:42  9068
Ja bych to kostla :)
renda Renda 15.8.2007 16:40  9067
Archivni jablecne vino?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 15.8.2007 16:05  9066
No, u mámy ve sklepě se nachází pár sklenic jablečnýho moštu starýho možná i patnáct let. Stále je krásně čirý, ale ochutnat ho nikdo nemá odvahu a na úklid není kdy:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt