Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 09:48  9092
makovecNon, my taky jezdíme do Prahy nakupovat věci, co u nás nejsou, tak se Pražáci můžou občas vypravit na sever :-))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 09:46  9091
to je z prahy taky drobet z ruky .o))
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.8.2007 09:33  9090
Pro dobré sýry camambertského typz jezdíme do Žitavy do Toomu - jejich sýr "Ja!" (značka pro levný nákup) je mnohem lepší než hermelín...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 09:28  9089
coz ovsem neresi kde ho prodavaj .o)) pro me to dycky bylo "neco jako hermelin, ale lepsi" .o)
nenufer 21.8.2007 08:56  9088
makovecon Plesnivec ale je "slovenský sýr camembertského typu" :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 08:50  9087
mam pocit ze z madety. slovenskej urcite ne
nenufer 21.8.2007 08:42  9086
a mas na mysli Plesnivec z Madety alebo zo Slovenska? ale mam pocit ze to co vidim v obchodoch v poslednej dobe je len Encian
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 21.8.2007 08:10  9084
nemate nekdo tip kde v praze prodavaj plesivec ? takovej "jakobyhermelin" ale mnohem lepsi chutove a pomerne tekutej, kdyz je ulezelej.... nejak z kramu vymizel
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.8.2007 06:11  9083
Včera jsem nakládala hermelíny ... doporučuji vám totéž a nákup hermelínů směrujte do Penny marketu, pač tam mají teď v akci čtyřbalení sedlčanských pepů na gril za 65,- což je hooodně slušná cena. Jinde stojí kolem 75, to je taky slušná cena, ale už ne tolik.-) Je v tom přibalený i koření na grilovaný sýr od Avocada, ale to se dá využít i jinde, hermelíny jsou obyč. I když, na grilu taky nebyly špatný.
kill kill pojď stoupat jak dým - až tam... 20.8.2007 15:18  9082
Egresova, Ribezlova .. to zní jako jména důstojníku SS:)
keosan 20.8.2007 09:27  9081
phannySa planuje, ze sa to vyhodi do kompostu. Aspon uzitok pre rastlinky :-D. Odvahu na taku konzumaciu nemam :-)))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.8.2007 22:19  9080
keosanNo, ještě k tomu přidej pár cuket, patizonů a nějaké tofu a bude z toho kompost jak víno.
keosan 19.8.2007 14:26  9079
Preklep, tie jablka 1986 :-D
keosan 19.8.2007 13:53  9078
Rano som bol u babky v pivnici a pozeral som tie historicke artefakty. Egresova marmelada r.1970. Ribezlova marmelada 1972. Par original fialovych flasiek ceresni v cenach Kcs z roku 1974. Tucet "novsich" orginal flasiek z CSSR s bledymi ceresnami r. 1984. Struhane jablka r.1686,88. Kecupy, co sme jej dali, r. 1994... Hotove muzeum. Ale este hadam dobre tam boli figove vinka r. 1988. Vinko bude dobre na varenie :-D
keosan 16.8.2007 14:58  9077
To je potom flasa octu hotovy poklad :-D

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt