Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 5.9.2007 13:37  9189
lidicky, patizon pred obalovanim povarit nebo obalovat zasyrova ?
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 5.9.2007 12:35 - Klub VTIPY všeho druhu (12:19) 9188
kvítko .. na počuchání nemusíš být ani v krámku ... je cítit i kus ulice kolem :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.9.2007 08:06  9186
Čerstvé koření lze zakoupit v Prokopské ulici u Maltézského náměstí. Možná mají i tu uzenou papriku.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 5.9.2007 07:14  9185
Taky bych se ráda pokochala. Když Plzeň je pro mě ale trochu z ruky :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.9.2007 07:07  9184
Hm, a mají krámek v Plzni. Tam za dva tejdny jedu, ale asi se tam nedostanu během otvírací doby. To by si člověk asi počuchal a pokoukal:-)
scalex Scalex 5.9.2007 06:52  9183
Někdy bych se rád podíval do míst, kde tu papriku vyrábějí, na ty domky s děravými stropy, ze kterých se line úžasně voňavý dým.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.9.2007 06:49  9182
Tak díky všem za tipy a info. Už jsem zaregistroval u Antonína a objednal tu voňavou uzenou lahůdku. Že dneska někdo pošle tři sáčky koření za poštovné/balné 25,- českých korun mě dostalo.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 4.9.2007 15:21  9181
JelenaTo bude něco podobného ;o)))
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 4.9.2007 15:13  9180
Sirin [9176]: já dávám houby do dršťkovky z pytlíku. Rychlé a chutné. :)
nula nula všetko je tak, ako má byť 4.9.2007 14:47  9179
MrMarHej, tá chuť sa k syru musí fajn hodiť. Dobrý nápad! :)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 4.9.2007 14:40  9178
Nedávno se tu někdo ptal na brusinky. Včera jsem přidal tak tři lžičky do sýrové pomazánky(strouhaný sýr, taveňák, hermelín -prostě co je doma) společně s nakrájeným jablkem a sladký kontrast k sýru byl prostě úžasný...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.9.2007 14:08  9177
Náhražky neberu:-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 4.9.2007 13:06  9176
My jsme na chatě dělávali takovou náhražku houbového guláše. Gulášová polévka z pytlíku se udělala hodně hustá, přidaly se houby a koření a bylo to moc dobrý.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 4.9.2007 13:02  9175
vinylTo zas nechci, by mi tam ležely leta:-)
cova 4.9.2007 12:55  9174
Guláš vařím jen z hub, které v lese bezpečně poznám - takže z hovězího... :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt