Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.9.2007 19:12  9205
Proto je radsi nekupuju.
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 5.9.2007 19:11  9204
Tak pravda nečekal bych, že má někdo potřebu oblékat patizony, ale pokud takovou úchylkou trpíš, tak to musí být nepochybně v tomhle ohledu poměrně komplikované, to chápu.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.9.2007 19:09  9203
No nevim, na patizon se dost blbe shani obleceni.
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 5.9.2007 19:08  9202
To je IMHO rozumná výměna.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 5.9.2007 19:02  9201
makovec to přivolal ... odvezli jsme Honzíka k babičce a místo něj s námi jel zpět patizon
scalex Scalex 5.9.2007 18:49  9200
Možná vám budu připadat jako kverulant, s tou uzenou paprikou, ale když se troška uzené papriky přidá do mouky, ve které se obaluje nějaká smažená zelenina, tak je to pak moc mňam.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 5.9.2007 18:36  9199
tak uz se smazi ! par kousku sem pro test pred obalenim prokapnul kapkou sojovky, uvidim co to s nima udela
scalex Scalex 5.9.2007 18:34  9198
kvitko [9194]: patizon samozřejmě má svoji velmi jemnou chuť. To, že ji někteří ignoranti nejsou schopni objevit, je irelevantní. Ta chuť není výrazná, ale je tam. Obalený patizon považuju za jednu z největších zeleninových lahůdek.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.9.2007 17:31  9197
No, ono i neochucený maso je nic moc.-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.9.2007 16:28  9196
kvitko:-) Níjak. Něco mezi neochuceným tofu a neochuceným sojovým masem. IMHO nejedlé.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 5.9.2007 14:38  9195
ad ty brusinky: ve své sbírce mám i recept na brusinkovou zálivku na salát:

1 lžičkca hořčice, 1 lžička malinového octa, 150 g zakysané smetany, 3 lžíce brusinkového kompotu, sůl, pepř, špetka cukru,
Vše se utře v míse dohladka a nechá se 15 minut rozležet. Používá se na různé míchané zeleninové saláty (např. hlávkový salát + rajčata + čekankový puk)

(Už jsem ji dělala, ale tak dobrá, jako ji dělají v naší pizzerii, nebyla. Malinový ocet byl nahrazen něčím přístupnějším, snad jablečným.)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.9.2007 14:19  9194
Patizon, jak to chutná?
cova 5.9.2007 13:55  9193
makovecSolit před vypocením - sůl podporuje vyloučení vody. S kořením se fantazii meze nekladou...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 5.9.2007 13:42  9192
predpoklaam ze po vypoceni posolit.. nebo i potirat cesnekem ci paprickou, ci sojovkou ?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 5.9.2007 13:42  9191
dik.. ja ho nedelal uz par let a tohle sem si za boha nevybavil jak sem delal

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt