Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
keosan 9.9.2007 11:26  9262
Jelena 9256Dobry podpis za menom :-)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 8.9.2007 09:49  9261
Brokolice (možno i se šunkovým salámem či jinou uzeninou/masem), přelitá sýrovým bešamelem a zapečená - MŇAM!
Růžičková kapusta - fuj, blemc!
:-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 8.9.2007 09:41  9260
spenat jedine v listove podobe, ne v podobe zeleny kejdy u knedliku. kapusta moc dobra vec, fazolove lusky, zadelavane s mrkvickou a s bramburkem moc dobra vec, brokolice.. no.. kdyby ji nikdo nevymyslel tak by lidstvo o nic neprislo a hrachova kase se obcas da jist
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.9.2007 09:39  9259
Kapustu nejlépe udusit na sladkokyselo, do ní vmíchat kostky vepřového a k tomu vařené brambory.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.9.2007 09:39  9258
Špenát, kapusta a fazolové lusky - jedny z nejmilejších jídel
Brokolice - jíst se dá, ale nikdy jsem k ní nenašla nějaký srdečnější vztah, nebyl důvod.
Hrachová kaše - tak tu jsem si dala tento týden v hospodě k obědu a jak jsem si mlaskala. Hezky s hromadou osmažené cibulky a s uzeným...
dot Dot 8.9.2007 09:12  9257
Čerstvý špenát na pizze, brokolice zapečená se šunkou sýrem a bešamelem, mladé fazolové lusky přidané do salátu ...
Kapusta hm...dají se z ní dělat závitky, ale leda z nouze, když nejsou vinné listy.
Nepoživatelný hnus: hrachová kaše.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 7.9.2007 21:56  9256
všichni se pletete. nepoživatelný hnusny jsou především špenát, brokolice, kapusta a fazolový lusky :p
dot Dot 7.9.2007 16:56  9255
http://www.praguefoodfestival.cz/
dobrá zpráva :v ceně vstupenky (350) je oběd, tj hlavní chod 4-8 bodů, moučník 2 body, víno jeden bod, celkem 10 bodů
špatná zpráva: porce tak třetinové, ochutnávací. (Což může být naopak dobrá zpráva pro jedlíky: koupí si za 250 další oběd :-))))
nula nula všetko je tak, ako má byť 7.9.2007 12:44  9254
makovecKoukám, že dneska válíš! :))
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.9.2007 12:32  9253
moje rec.. treba maso ve vetsine svych podob je NEPOZIVATELNEJ HNUS (a to by platilo i kdyby mel kazdej spalicek flaxy na sobe logo IBM .o)
case Case Greatest comedy of the generation of - blah blah ever to do a thing on a thing. 7.9.2007 11:32  9252
zblunce: Lidí, kterým chutná něco tak odporného jako třeba palačinky, se s radostí dotknu.
nula nula všetko je tak, ako má byť 7.9.2007 09:51  9251
ScalexTo hej, takí nóri, eskymáci, laponci by sa mohli uraziť. Ich špecialitou je aj ryba, čo sa zabalená zahrabe do blata a vyhrabe sa až keď už chodí sama, ako dobre roztečené olomoucké tvarůžky a to je potom lahôdka. :))
gotreg 7.9.2007 09:41  9250
Zblunce, mám pocit, že Ti korporátní politika IBM prosycená politickou korektností leze na mozek.
Dej si tlačenku s cibulí a neblbni.
scalex Scalex 7.9.2007 09:38  9249
Pro sichr se omlouvám všem, kterých jsem se případně dotkl svojí neuváženou poznámkou o fujtajxlové chuti zkaženého rybího masa. 8^)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.9.2007 09:36  9248
Royal [9243]: ja vim. proto to nerikam, protoze vim, ze houby jini miluji (a neverim, ze si je jeste nekdy oblibim).

Ale proste mam zafixovano, ze o zadnem jidle se nerika FUJ nebo podobne, protoze to proste nechutna me a jinam chutna... a muze se ho to dotknout...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt