Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
keosan 17.9.2007 07:35  9478
Mate snad nejake problemy, ze tu pisete o upalovani; nejake fobie z polskych vyrobkov, ci hrachofobie - ze je problem venovat sa teme - a to receptom ? ;-) To bola recnicka otazka...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.9.2007 07:09  9477
keosanV tom odkazu U Madly, co jsem sem dávala je i cena. Delikatesa za 49 ká:-))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 17.9.2007 07:08  9476
V Polsku jezdí na olej, ne?.-)
gotreg 16.9.2007 21:19  9475
Jedině samou láskou. Ale do toho bych Keosana opravdu netahal, on by nás pomatlal hrachovou kaší.
shelle Shelle - Good Service 16.9.2007 21:19  9474
Jsem si myslela, ze me chces snist.
gotreg 16.9.2007 21:17  9473
Voda benzinowa popularna?
shelle Shelle - Good Service 16.9.2007 21:01  9472
gotregu!Videla jsem Shell a lehce znervoznila, to mi nedelej.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 16.9.2007 21:00  9471
to chce benzin lidowy polski
gotreg 16.9.2007 20:44  9470
Keosane, upal se. Delikatesa Shell V-Power Racing stojí 35 Kč, natural 95 pouze lidových 30,50.
keosan 16.9.2007 19:53  9469
zblunceTo bol preklep. Malo tam byt "predsudky"

kvitko 9467:
dalsia lahodka za tri stovky, alebo mali ludovejsiu cenu ?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.9.2007 19:14  9468
ankaJá do tvarohové pomatlánky vmíchala konzervu tuňáka.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.9.2007 19:14  9467
Včera jsem byla v restauraci (U Madly, Beroun) a v jídelním lístku měli drštky! Smažené, hovězí dršťky s tatarskou omáčkou. Něco pro keosana:-)
renda Renda 16.9.2007 18:57  9466
Tak jsem dnes ozkousela tenhle recept, dochutila sem trochou nalozenych brusinek, lzickou cukru, podavala s ryzi a muzu jen doporucit.

Vinil - na drstkovy recept jsem nezapomela, jen si pockam, az budu doma sama. Muj drahy drstky odmit:)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 16.9.2007 18:47  9465
udelala jsem chybu a klikla... proboha, co je to "predsuky"?
hlavne uz se ho prosim nikdo na nic neptejte :-))))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.9.2007 17:03  9464
Do tvarohové pomatlánky, kterou dělám poměrně často, jsem doteď vmíchávala i kousek másla a často i mléko. Teď mě ovšem napadlo něco jiného a dala jsem tam lžíci chili olivového oleje. K tomu už stačila jen nadrobno nakrájená červená cibule, bylinková sůl a troška červené papriky.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt