Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.9.2007 22:19  9527
ale dik za radu ze to je moukou. ja spis tipoval na vetsi mnozstvi soji nebo takovyho svinstva. mouka by me nenapadla
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.9.2007 22:18  9526
tak u parku mi masovejsi nevadi, spis naopak.. jenze to delaj i uzeniny od mensich vyrobcu, od prochazky i z globusu.
kokos kokos 18.9.2007 22:15  9525
makovec [9523]: Že by to ta mouka v nich :-))

Kup si něco víc masovějšího. A sakra to bude problém - maso.
scalex Scalex 18.9.2007 22:14  9524
makovec [9523]: mouka. Chce to prostě zkoušet a najít si takového výrobce, který do masa nepřidává mouku a další svinstvo. Velikost uzeniny po zahřátí by se neměla změnit. Občas jsem narazil třeba na párky, které v mikrovlnce zdvojnásobily svůj objem (a nebyla to rozhodně změna k lepšímu).
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.9.2007 22:12  9523
hele, lidi, mam problem.. kdysi davno sem miloval na kolecka nakrajenej kabanos nebo telecaky, jen tak smahly na panvicce do krupava.. a posledni leta kdykoliv na to dostanu chut, tak ne a ne tu uzeninu opyct. pravidelne (a to i od kvalitnejsich vyrobcu) se ta uzenina jakoby nafoukne, nacucne olejem a pak na taliri smrskne, je houbovita a vypada jak my prsty po hodine ve vane. netusite co se tak drastickyho u uzenin zmenilo, ze proste nejdou opict do krupava ?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 18.9.2007 22:01  9522
muškátovej oříšek celej je lepší, neb si udrží aroma dost dlouho. my máme celkem staré zásoby a furt je super :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.9.2007 20:41  9521
lecba polskou klobasou popularnou
gotreg 18.9.2007 19:04  9520
jj, tohlepatří do léčby stravou
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 18.9.2007 17:51  9519
splet sis klub..
keosan 18.9.2007 17:44  9518
Delikatesna "domaca" kupovana klobaska /slovenska/, rajcina, paprika, horcica, domaci chlieb. Ako dezert domaca jablkova bublanina.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.9.2007 16:26  9517
:-) vychvalované
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.9.2007 16:25  9516
Koukám, že u Antonína ho mají, tak jsem si ho hnedle objednal, včetně té vychvylovyné uzené papriky.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 18.9.2007 16:13  9515
mít muškátovej oříšek doma oříškovej, není vůbec marný .. občas jsou chvíle, kdy lituju, že ho nemáme :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.9.2007 16:12  9514
RoyalNo, jak se to vezme. Mletej kmín a mletej pepř doma taky nemáme. Kmín si tluču sám, na pepř mám půlmetrovej dřevěnej mlejnek. Muškátový oříšek bych si taky rád sám strouhnul. 1.) Mnohem lepší aroma, 2.) Vím, že tam strouhám fakt jen ten muškátovej oříšek.
Jen tak pro imformaci, když ještě existovalo EmArko (dříve Balírny Obchodu), pracoval tam bratr v nákupu koření. V mletém kmínu je obsah kmínu kolem 70% :-).
snowie 18.9.2007 12:34  9513
Jo, určitě stačí mletej muškátovej oříšek :-) Jinak žampiony nemusí být - stačí jakékoliv houby. Ale zkus i ten špenát :-))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt