Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 3.10.2007 08:19  9842
von si dela prdel !
keosan 3.10.2007 08:05  9841
Mate nejake oblubene receptiky s cuketami ?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.10.2007 07:14  9840
royalTak sorry, že jsem chtěla změnit téma (od hrudek v omáčkách) v něco, co mě zrovna zajímalo :-))
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:59  9839
A kdybys nevěděla co je UTFG, tak ti to přeložím do češtiny:

Užij Ten Fucking Google!
(Aby to bylo opravdu česky, tak bych ti ještě měl přeložit slovo "Fuck", "Fucking", ale to snad nebude třeba.)

Nepíšu to proto, že bych byl línej ti občas něco vyhledat, ale proto, že samostatným používáním Google se dozvíš mnohem víc, než když ti tu a tam někdo něco najde.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:55  9838
Kvitko - UTFG!!!Zralost ananasu poznáte nejlépe tak,
že zkusíte zatáhnout za drobné útlé listy uprostřed
„kštice“. Pokud jdou lehce ven, bez trhání, je ana-
nas zralý. Mačkání a zkoušení, zda je měkký není
směrodatné, může být nezralý a jen omlácený
cestou.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:49  9837
Scalex 9822Tento příspěvek si ukládám pro případ, že bych měl nějakou podobnou potíž v některém ze svých klubů. Já bych to takhle libově napsat neuměl.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:45  9836
Uzenou papriku mám v kořence na poličce. A podezřívám ji, že od jejího příchodu naše kuchyňka voní jinak, uzeněji. :o))
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 3.10.2007 05:44  9835
Foxka a dalšíSpadl mi svět. Zeptal jsem se doma manželky jak je to s tím protlakem a jakože fakt jo. Takže se všem omlouvám za své laické pindy které jsem k tomuto vedl. A slibuju, že v dohledné době žádný guláš vařit nebudu! :o))
doc doc Ve vlastních názorech se shodnu s každým - the corner of our rooms 3.10.2007 01:01  9834
Eh, 119 nových příspěvků?! Co se zase zdrclo?
kokos kokos 2.10.2007 22:04  9833
phanny [9824]: Jo na to jsem vlastně zapomněl, namáčím chleba do piva. Je to dobrý.
Ty povidla jsem nezkoušel, ale co není může být :-))
renda Renda 2.10.2007 20:53  9832
Navrhuju ulozit do pradelniku misto svazku vonnych bylin... Kytka jako kytka:)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 2.10.2007 20:52  9831
klupi: já ji kupovala na trhu v takovém tom igelitovém samozavíracím pytlíku a provoněla skrz něj i skrz mikroten, ve kterém byla navíc. Ale třeba to Antonín balí nějak vychytaněji.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 2.10.2007 20:45  9830
manka .. v tom případě bdue vonět kuchyň a obývák .. páč je na polici u ostatních antonínových pokladů :)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 2.10.2007 20:41  9829
Dal bych si čokoládový lanýže(Truffles). Snad nejlepší čokoláda co jsem jedl...
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 2.10.2007 20:35  9828
KlupiUdělej jí dobrý, neprodyšný příbytek, jinak ti bude vonět špajska jako mně. :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt