Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.10.2007 13:28  9906
Ryzec a RoyalNeřekl bych že oponuješ. Ryzec je prostě nejlepší když je sám, máslo mu určitě nijak neublíží. My je prostě házíme na rozpálený tál na kamnech, z každé strany pár vteřin a je to.
scalex Scalex 5.10.2007 09:59  9905
kvitko [9899]: když děláme čokofondue, tak každý strávník má napichovátko a pak takové kleštičky (jako na kostkový cukr nebo na uhlík k vodní dýmce) - tvrdé kousky jako oříšky se pak namáčejí pomocí těch kleštiček a to, co je měkké, se napíchne napichovátkem.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.10.2007 09:10  9904
Chleba s nugetou teda zrovna nemusím. Ale třeba banán by mi jel hned:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.10.2007 08:16  9903
Sirin [9902]: A nebo nejake zele me napadlo, mnam :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.10.2007 08:13  9902
TigoOvoce je mnohem lepšejší ;o)
shelle Shelle - Good Service 5.10.2007 08:13  9901
Take si muzes udelat ovocne spizy a ty si pak cele namocit.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.10.2007 08:13  9900
tady řeší můj problém se oddělováním sýru od vína ;o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.10.2007 08:12  9899
sirinA jo! Mě napadly oříšky, ale to se asi blbě napichuje.-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.10.2007 08:12  9898
Muze se i chleba nebo rohlik treba, nakrajeny na kosticky / kolecka... je to pak jak chleba s nugetou :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.10.2007 08:09  9897
kvitko: kousky ovoce
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.10.2007 08:08  9896
vinyl [9892], Sirin [9893], Shelle [9894]: Diky.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.10.2007 08:06  9895
čokoládový? To může být dobrý. Co se namáčí?
shelle Shelle - Good Service 5.10.2007 08:06  9894
"Recept" na cokofondue se tu resil nedavno, kdyz jsem se ptala, bud koupit pripravenou smes, ta se jen ohreje v mikrovlnce a preleje do nadobek. Nebo coko se smetanou ve vodni alzni a zase rpelit.

Pod cokoladove se dava cajova svicka a ma to byt to keramicke, ne nerez.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.10.2007 08:05  9893
Rozehřát na plotně a pak jen udržovat nad svíčkou.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.10.2007 08:02  9892
tigoPod čokoládový se dává jen čajová svíčka, ne?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt