Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 13.6.2013 20:54  23862
a chci se zeptat, nedáváte někdo nějakou zajímavou-neobvyklou ingredienci do sekané?
ziggy 13.6.2013 20:53  23861
tak pak dej vědět, docela by mě to zajímalo :)
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 13.6.2013 20:50  23860
ziggy,phannydíky za tipy,nejspíš to bylo něco jako ta vanilková zmrzlina se želatinou (ziggy),ještě jsem to nevyzkoušela,ale chytám se....
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 13.6.2013 15:16  23859
a na věnečky aspoň do pošty :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.6.2013 13:04 - Oblíbené kluby (18:05) 23858
Anka [23857]: muzes sem hodit prosim recept na tu polevku?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.6.2013 13:01  23857
OzkoušenoUvařila jsem podle Vaňky (myslím, že Kouzlo) celerovou polévku a upekla žloutkové věnečky. Obojí vyšlo a fungovalo přesně podle receptu.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.6.2013 07:57  23856
Minulý týden jsme byli v Toskánsku, u moře tedy, v apartmánu s vlastní kuchyní a terasou s výhledem na moře. Není nad to si něco výborného uvařit, otevřít láhev vína a vše si užít s výhledem na moře. Navíc místní suroviny jsou prostě kurva dobrý, s tím uvaří dobře i úplný nemehlo. Parádní byli zejména ryby a různý mořský mrchy. Když jsem koukal na výpis, tak týdenní náklady na jídlo byly asi 6k. Zhruba stejné byly náklady na tři jídla v restauraci :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 13.6.2013 07:51  23855
Tak jako když jezdíme na loď (8 až 10 osob), tak s sebou nějaké základní potraviny vozíme. Systém je, že každá dvojice zajišťuje jídlo na jeden den - celý den je to v jejich režii. Je soutěž, kdo bude mít lepší jídlo. Ale ani návštěvám konob se nevyhýbáme a také kupujeme věci z místních zdrojů....
operator304 13.6.2013 07:44  23854
valkil [23852]: lehka ve smyslu snadno pripravitelna :D
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 13.6.2013 07:21  23853
Ale nějaký recept bych taky uvítala. Vůbec nemám nápad, co vařit o víkendu.
valkil valkil Něco něčeho je ve skutečnosti - ničím ničeho 13.6.2013 06:44  23852
Anka: Dík za článek, člověk nestačí koukat!!! A nechápu. Když už někam jedu, tak se těším na místní stravu a i když třeba ne do restaurace každý den, tak místní kšefty to jistí. Vždycky nestačím zírat, co kolem nás taky žije. "jinak jsem dělala vždy lehká jídla , ryzoto , smažák, konzerva guláš a těstoviny" No tyvole!!!
aiwai Aiwai alea acta es 12.6.2013 21:44  23851
ja si koupila bily chrest(podle popisu cesky) jen nevim jak ho udelam, nejspis jen pro me a pro malou, protoze manzel uchutnal a nezaujalo ho to
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 12.6.2013 20:35  23850
taky bagetku a salátek a teď popíjím jahodový koktejl
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.6.2013 20:27  23849
já peču sušenky, ale jestli budou dobrý to ještě nevím:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 12.6.2013 20:25  23848
Ja bych uvitala nejaky osvedceny recept na super livance.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt