Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
alchymista 11.4.2007 18:56  7023
ehm, hlavička s jogurtem... LOL
scalex Scalex 11.4.2007 18:54  7022
Renda [7021]: Sežrat sama? Na taková slova já u nás doma čekám!!! 8^))))
renda Renda 11.4.2007 18:39  7021
Tak sem zakoupila olivovy olej ochuceny citronem, nalila do salatu a mooooc mi chutna. Akorat si to prej mam sezrat sama:(
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 11.4.2007 16:11  7020
česnek tomu asi nevadí, chytne to jinej šmrnc, ale v receptech jsem ho teda nikde nezahlídla
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 11.4.2007 15:54  7019
MargotDěkuju..... už jsem ji snědla... dobrý to bylo..... teď doufám, že to přežije i můj žaludek..... :-)
margot margot 11.4.2007 15:53  7018
Tak dobrou chuť, teda.
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 11.4.2007 15:52  7017
Ne, mluvím o tý nádivce, kterou jsem popisovala- ohřejvala jsem si ji teď...... :-)
margot margot 11.4.2007 15:51  7016
Tak já nevím,...kečup, jogurt, ředkvičky,...asi mluvíš o něčem jiným.
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 11.4.2007 15:42  7015
Ee?? Buchta??? Ne, jak to myslíš? Teď jsem si ji dala- a přidala do ní i ředkvičky a trochu toho česneku podle Tebe.... a trochu kečupu a navrch jogurt...... :o)
margot margot 11.4.2007 15:39  7014
To mě překvapuje. Není to bez česneku tak trochu buchta?
tygricka Tygricka někdy dravá Tygřice... 11.4.2007 11:56  7013
MargotTaky jsme ty kopřivy netrhaly v Praze..... :-) Máma by si tam uzený i dala, ale zapomněla ho uvařit.... :-)) a já ho nejím..... :-))).
Česnek tam nedáváme....
scalex Scalex 10.4.2007 20:17  7012
Pegas: guláš. Nebo ji přimíchat k mouce, kterou obaluješ řízky, ale třeba i smažák. Do sekané. Přimíchat do rýže ihned poté, co sliješ vodu (jako je kari-rýže, můžeš mít i paprika-rýži). Smíchat se solí a popatlat tím před pečením kuře. Smíchat s moukou a obalit v tom před pečením pstruha. Prostě kamkoli, kam dáváš normální mletou papriku - docílíš tím, že má jídlo šmrnc jak z kotlíku nad ohněm. A jeden recept je i na Antonínově webu: http://www.koreni.cz/recipes.php?rid=125
pegas Pegas 10.4.2007 19:47 - Klub GENESIS (20:15) 7011
MYslim ze tady byla driv doporucovana uzena paprika (koreni), zakoupil jsem a ted bych to chtel na nejake specialite ozkouset. Poradte, na cem to vynikne.
kokos kokos 10.4.2007 18:16  7010
tilka [6998]: Včera na ČT1 v Kluci v akci - pár receptů bylo. Tak se koukni. To pečené maso plněné vekci vypadalo dobře.
keosan 10.4.2007 15:56  7009
Ak by niekto robil recept KEOSAN 6982, este som zabudol uviest - 1CL suseneho drozdia /modry vtak/. Bez neho by to bolo ako beton :-D

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt